Molnar Consulting startade år 1999

Jag som driver företaget heter Christina Molnar och är legitimerad psykolog, organisationskonsult och specialist i arbets- organisationspsykologi som innebär ytterligare utbildning och fördjupning inm området arbetslivet. Som konsult har jag arbetat sedan heltid i eget bolag sedan 2006. Jag arbetar i nätverk och har därmed tillgång till många kollegor som kan bistå mina kunder vid behov. Jag kan även åta mig större uppdrag vid förfrågan.

 
Tidigare erfarenheter

Jag har tidigare varit anställd bl a inom företagshälsovården. Det innebär att jag har en bred erfarenhet av att arbeta på uppdrag av både privata företag och offentlig sektor. Uppdragen har varit bl a inom ledarskapsutveckling (enskilt och i grupp), konflikthantering, organisationsförändringar och grupputvecklingsinsatser. Metoder jag utbildar inom är främst OBM och BBS.

 
Referenser

Jag har en mängd kundreferenser som du gärna får ta del av. Dock är det viktigt för mig att dessa hanteras varsamt och därför vill jag inte publicera mina kunder på hemsidan utan dessa får du i samband med att du kontaktar mig.

Jag är medlem av Sveriges Psykologförbund och Sveriges Psykologföretagare. Molnar Consulting AB har ansvarsförsäkring, patientförsäkring och F-skattsedel.

 


Christina Molnar Leg. Psykolog

Christina Molnar

Leg psykolog, specialist i arbetslivets psykologi

organisationskonsult